Stiri Si Informatii

125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediția a XXIV-a FITS

0 899

Vânzarea primului set de bilete pentru cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu reprezinta un record al încasărilor si deja din prima saptamana, sunt primele spectacole sold out.

S-au epuizat, din primele zile în care au fost puse în vânzare, biletele pentru producția TNRS, ‘Faust’, în regia lui Silviu Purcărete, reprezentația din 17 iunie, ambele spectacole ‘Brodsky/Baryshnikov’, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 și 16 iunie și prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions și reprezentația din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, ‘Duhul Andaluziei’, coregrafia Rafael Estevez. De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziționa bilete momentan sunt pe cale să fie sold out.

În comparatie cu luna mai a anului trecut cand biletele vandute pentru FITS 2016 au fost în valoare de 100.000 lei, anul acesta, într-o săptămână s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediția a XXIV-a, care are loc în perioada 9-18 iunie.

Încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediției din acest an. Următoarele reprezentații vor fi în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor putea fi achiziționate de la începutul lunii mai.

`

Comentarii

comments

Lasă un răspuns