Stiri Si Informatii

27 de șefi de stat vizitează Sibiul

0 1.779

Întâlnirile de lucru pentru organizarea Summit-ului UE din 2019 la Sibiu continuă. Primarul Astrid Fodor a primit ieri, 7 februarie,  la sediul Primăriei Sibiu vizita unei delegații din Ministerul Afacerilor Externe condusă de  Doris Mircea, directorul general al Serviciului Comunicare și Promovare, împreună cu o echipă a TVR, broadcaster-ul oficial al programului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene în 2019.

„Am reafirmat întreaga disponibilitate a Primăriei Sibiu de a contribui la organizarea acestui eveniment de importanță maximă pentru România. Ne întâlnim regulat și comunicăm bine cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și suntem cu toții conștienți de responsabilitatea mare pe care o avem pentru ca acest eveniment să se desfășoare în cele mai bune condiții”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

Temele abordate în întâlnire s-au referit la partea de comunicare a evenimentului și la transmisiunea TV a momentelor Summit-ului. S-a discutat și despre amenajările necesare pentru cele câteva sute de jurnaliști care vor sosi în oraș cu această ocazie.

După întâlnirea de lucru cu primarul Astrid Fodor, delegația a studiat locațiile de desfășurare a Summit-ului pentru stabilirea detaliilor logistice.

În 9 mai va avea loc la Sibiu un Summit al Uniunii Europene, un eveniment la cel mai înalt nivel care va reuni la Sibiu 27 de șefi de stat ai țărilor europene, 36 de delegații oficiale, 400 de invitați de rang înalt și aproximativ 800 de jurnaliști.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns