fbpx
Stiri Si Informatii

BC CSU Sibiu are un nou partener, AZETS se alătură familiei galben-albastre

0 989

Echipa de baschet BC CSU Sibiu are de miercuri, 19 iulie un nou partener, fiind vorba despre compania AZETS, care s-a alăturat grupului de companii, ce investesc în baschetul sibian

„Proiectul BC CSU Sibiu a dovedit că este unul serios, orientat spre creșterea performanțelor sportive. Creștem de la an la an, iar acest lucru ar fi imposibil fără sprijinul partenerilor. Ceea ce am reușit să realizăm în plan sportiv a atras atenția unor noi companii și ne bucurăm să anunțăm primul nou membru al familiei galben-albastre — compania Azets. Suntem bucuroși să îi avem alături înaintea startului noului sezon și le mulțumim că au ales să sprijine performanța echipei noastre de baschet”, a precizat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Managementul Clubului BC CSU continuă să atragă  parteneri dornici să investească în echipa de baschet. Iar compania Azets a decis să se alăture familiei galben-albastre, începând de astăzi.

Azets Insight SRL este un nume nou, dar cu o prezență bine definită pe piața serviciilor economice. Cunoscută anterior ca Visma Services România, firma Azets face parte în momentul de față din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing și consultanță, CogitalGroup este format din compania Azets în Tările Nordice și companiile Blick Rothenberg și Baldwins în Marea Britanie. Compania și-a propus crearea unui nou mod de consultanță pentru afaceri, bazat pe inovații excepționale și servicii orientate către client. Azets Insight este principalul furnizor de servici în contabilitate si salarizare în țările nordice având un portofoliu cu peste 20.000 de clienți.

„Am legat un parteneriat cu echipa de baschet CSU Sibiu și ne bucură foarte mult acest lucru. Am urmărit cu mare interes evoluțiile din sezonul precedent și ne-au cucerit dăruirea jucătorilor și atmosfera frumoasă creată în Sala Transilvania de către suporteri. Locul IV și calificarea în Cupele Europene au venit ca o confirmare a unui sezon reușit, fapt care pe noi ne-a făcut să ne alăturăm acestui proiect frumos, cu speranța că împreună vom reuși să facem performanță. Sperăm că va fi o colaborare de bun augur și că ne vom bucura împreună, mult timp de acum înainte, de reușitele echipei”, a menționat Alina Burja, managing director al companiei Azets.

În România, compania este prezentă în Sibiu, unde se află sediul principal, în Alba Iulia cu două puncte de lucru și cu încă unul în Timișoara.

Foto: BC CSU Sibiu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns