Stiri Si Informatii

Bogdan Trif: Acum totul depinde doar de aleşii locali, care trebuie să implementeze la termen proiectele aprobate

557,005,764.33 de lei, suma alocată Sibiului de Guvern prin Ministerul Dezvoltării

0 863

Guvernul României a alocat aproximativ 557 lei prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru soluționarea celor 109 proiecte din județul Sibiu. O sumă care vine în sprijinul dezvoltării localităţilor prin construirea şi modernizarea grădiniţelor, modernizarea şi dotarea şcolilor, modernizarea şi dotarea dispensarelor şi a cabinetelor stomatologice, modernizarea străzilor, branşarea la reţeaua de apă potabilă şi canalizare şi extinderea acestor reţele sau modernizarea staţiilor de epurare.

„Acum totul depinde doar de aleşii locali, care trebuie să implementeze la termen proiectele aprobate.Eu le urez succes şi îi asigur că vor găsi la noi tot sprijinul pentru a îmbunătăţi traiul cetăţenilor din comunităţile pe care le conduc ”, a precizat Bogdan Trif, Preşedintele Interimar al PSD Sibiu.

De asemenea, prin Programul Guvernamental este susţinut şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Proiectul pentru reabilitarea, modernizarea și echiparea Secției Clinice de Neurologie din cadrul SCJU Sibiu este finanţat cu suma de 29,439,602.81 de lei.

„Am fost bucuros să văd că pe lista obiectivelor finanţate se află şi Secţia Clinică de Neurologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu. Sunt hotărât să acord o atenţie deosebită acestui proiect şi consider că este de datoria mea, ca reprezentant al partidului aflat la guvernare.”, a menționat Bogdan Trif.

Alte proiecte judeţene finanţate sunt modernizarea drumului județean DJ 106T, Ocna Sibiului-Topârcea-intersecție DJ 106G (Ludoș), km 0+494-15+331, reabilitarea și modernizarea DJ 107B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic, revigorarea turismului în situl UNESCO Valea Viilor prin modernizarea drumului județean DJ 142 G, Copșa Mică-Motis sau construirea podului pe drumul județean DJ 105 A, km 15+890, în localitatea Săsăuș.

 

 

 

 

Comentarii

comments

Lasă un răspuns