Stiri Si Informatii

De Bobotează și de Sfântul Ioan au avut loc numeroase infracțiuni rutiere

0 268

În data de 6 ianuarie, în jurul orei 02,15, pe DN 14 B, în afara localității Șeica Mică, polițiștii au identificat un conducător auto în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Alba, aflat la volan cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Iar, în jurul orei 21,00, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Moșnei de către un localnic în vârstă de 55 de ani. La testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele medieșeanului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În data de 7 ianuarie, în jurul orei 15,00, pe DN 14, în localitatea Axente Sever, atelajul hipo condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani s-a defectat și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului, localnic în vârstă de 35 de ani, care a fost transportat și internat la Spitalul Clinic Mediaș, pentru investigații medicale amănunțite. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Iar în jurul orei 19,00, în localitatea Moșna, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 48 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ultimii doi ani, bărbatul a fost depistat de alte trei ori în aceleași condiții, conducând fără permis și sub influența alcoolului, astfel încât în data de 8 ianuarie, polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță urmând ca, în data de 9 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Tot de Sfântul Ioan, în jurul orei 23,45, pe strada Nucului din mun. Mediaș a fost depistat un alt bărbat aflat la volan deși nu deține permis de conducere. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în jud. Alba, pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis.

În data de  8 ianuarie a.c., în jurul orei 05,00, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 31 de ani a condus autoturismul pe Calea Turnișorului având o alcoolemie de 0,42 mg/l în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns