Stiri Si Informatii

Foto / „doamna Stanca” fu arată de șoferii tupeiști !

În trafic șoferii nu țin cont de nimic ...

0 3.477

Potrivit unui comunicat de presă oferit de SC. Apa- Canal Sibiu în care se anunța că luni, 20 februarire, între orele 08:00- 16:00, locuitorii străzii Doamna Stanca vor rămâne fără apă. „Zis și făcut !”

Începând cu ora 07:00, muncitorii au ieșit pe teren cu utilajale (escavator, tractor, vintanjă, lopeți) și s-au pus pe treabă pentru a remedia problema la rețeaua de apă, prin săparea unei gropi.

Stând pe balcon și urmărindu-i, groapa se făcea din ce în ce mai mare.  Acum, ce să zic?! Toată stima pentru dânșii, care au știut ce au de făcut. Dar nu despre ei voiam să relatez, ci despre șoferii (conducătorii de căruță). 30 de minute le-a luat celor de la  Apă Canal să monteze semnalizatoare de ocolire a străzii … și totuși, căruțașii (conducătorii de autovehicul) au găsit ei o portiță să păcălească LEGEA.

Revenind la „doamna Stanca”, care a fost ocupată de la 8 la 4 cu lucrările  Apă Canal, având voie în dânsa doar locatorii zonei. Și cum românii sunt inventivi, aceștia trecând de „paznicii” gropii, fără a da „Bună Ziua!”, ajunși pe stradă, neavând altă ieșire și-au transformat mașinile în tractoare, ieșind  printre blocuri spre câmp și evitând ambuteiajele. Acum nu zic că ăsta e un lucru rău, dar mârlanii au ieșit de pe câmp pe astfaltul care duce spre Shopping City,  fiind plini de noroi până pe volan!

Ajunși „Vezi, tu Doamne!” pe un drum uscat, aceștia forjând caii putere, obosiți ai mașinelor cu sau fără fitze. Aruncând în urma lor glii de noroi numai „bune” de cultivat „păpușoi”. Și agricultura e benefică, dar pe câmp, nu în mijlocul astfaltului. Pe lângă șoferii care veneau în urma „mârlanilor”, deranjați de noroiul scos din țeava de eșapament, au fost mai supărați locuitorii străzii „doamnei Stanca”, care și-au arătat nemulțumirea față de acei „tupeiști” care au „arat” cu anvelopele câmpul din spatele blocurilor.

Dragi șoferi care ați trecut astăzi prin spatele blocurilor noastre vă mulțumim că sunteți „nesimțiți”!

 

Comentarii

comments

Lasă un răspuns