fbpx
Stiri Si Informatii

Foto-Video, Sibiu „Vino în echipa noastră!” mesajul Caravanei Jandarmeriei Române

0 538
O autospecială a Jandarmeriei Române inscripționată cu mesajele „Vino în echipa noastră!”,ATENȚIE! Vom Folosi Forța Cuvintelor! Care a pornit prin țară pentru a recruta tineri,a trecut ieri,23 noiembrie si prin municipiul Sibiu, aceasta a fost prezentă în trei localități: Tălmaciu,Sadu, Săliște. Caravana a trecut și prin Târgul de Crăciun din Sibiu,unde a împarțit flyere în contextul organizării concursurilor de admitere pe cele 700 de locuri repartizate instituţiei la şcolile militare de subofiţeri în sesiunea ianuarie 2018

În comuna Sadu,caravana a fost întapinată de primarul comunei și doi tineri îmbrăcați în portul popular.

Caravana a fost însoţită pe tot traseul de personal specializat din cadrul structurii Resurse Umane şi compartimentul Relaţii Publice au oferit tinerilor dornici să urmeze o carieră militară informaţii despre condiţiile de participare, înscriere,concurs , perioada de şcolarizare , drepturile şi obligaţiile jandarmilor.

Autospeciala inscripționată cu mesajul „Vino în echipa noastră!”, a oprit și în alte orașe din țară, pentru a prezenta celor interesați oferta educaţională a Jandarmeriei Române, planul fiind de a parcurge 2.000 de kilometri în opt zile, pentru a tranzita 15 orașe.

Dintre cele 700 de locuri repartizate Jandarmeriei Române, 350 sunt în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – județul Suceava.

Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).

Caravana Jandarmeriei Române a ajuns la Targul de Craciun din Sibiu www.sibiulinimagini.ro Jandarmeria Sibiu

Posted by Sibiul în Imagini on 23 Noiembrie 2017

Foto Mihai Nițu
Foto Mihai Nițu
Foto Mihai Nițu
Foto Mihai Nițu
Foto Mihai Nițu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns