Stiri Si Informatii

„LEO SPORTS Challenge”- campionat de fotbal și baschet

0 1.707

„LEO SPORTS Challenge”, acțiune  cu scop caritabil își deschide porțile sâmbătă, 14 octombrie de la ora 10. Evenimentul se va desfășura în sala de sport a colegiului național ” Samuel Von Brukenthal”. Șase  școli se vor întrece în două probe, fotbal și baschet, pentru a căștiga marele premiu.

“Este un eveniment la care ne-am gândit noi, Leo Brukenthal Sibiu, acesta constă într-un campionat de fotbal și baschet, la care vor participa copii între clasele 5-8, echipele diferitelor școli.  Scopul nostru este sa donăm acești bani fundației UCOS, “Un copil, o speranță”. Aceasta se adresează copiilor autiști. De asemenea, o parte din bani vor merge către Școala Incluziva Nr. 2, la care există multe cazuri de copii cu diferite probleme. Este primul eveniment de acest fel organizat de Leo.” a declarat pentru Sibiul în Imagini, Emma Roberts

Cluburile LEO încurajează tinerii să deprindă calități de leadership prin participarea în activități de servicii sociale.

“Vom primi vouchere și gogoși de la sponsori pe care le vom oferi castigătorilor, premiile vor consta în vouchere și trofee. De asemenea se vor oferi diplome de participare, pentru toți copiii. Prin acțiunea aceasta promovăm mișcarea și sportul. Acum ceva timp am organizat un cros , “Crosul inima de Leu”, prin care am dorit să promovăm același lucru. Prin această activitate, copiii au ocazia să participe la un campionat de sport și să își pună în practică abilitațile. Aceștia exersează la școală, pentru că fac parte din echipele școlii, iar acum au ocazia sa interacționeze, să se cunoască echipele între ele.” ne spun organizatorii

Cluburile Leo sunt o organizație de tineret a Lions Clubs International. Cuvântul L E O este un acronim pentru Leadership, Experience, Opportunity. Obiectivul Clubului LEO este să „…ofere tineretului la nivel mondial șansa de dezvoltare și contribuire, individual și colectiv, ca și membri responsabili ai comunității locale, nationale și internaționale.”

Intrarea se face pe baza unei donații în valoare de 10 lei.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns