Stiri Si Informatii

„Nu știu cine nu a avut de suferit din cauza gropilor din Sibiu”

0 722

Spre deosebire de ultimii ani, starea drumurilor în Sibiu este mult mai bună, însă există în continuare numeroase probleme pe străzile orașului. Unele gropi au ajuns atât de mari încât chiar prezintă un pericol real pentru șoferi. Cele mai multe gropi apar din cauza sezonului rece şi a responsabililor cu reţelele de apă şi gaz. Drumurile arată ca după bombardament, chiar dacă nu a îngheţat încă afară.  Iar toamna nu a fost nici ea foarte ploioasă.  O groapă veche de câteva luni se află la coborârea de pe Viaductul Kogălniceanu, în vecinătatea bazei sportive Pamira. Groapa este chiar lângă o gură de canal și un șofer neatent ar putea cu ușurință să taie cauciucul în ea. De asemenea, la intersecția Căii Șurii Mici cu strada Frigoriferului, se află o nouă groapă, fix în mijlocul intersecției.

Reacţia administraţiei locale 

„Un coleg de al meu va merge luni în zonele menționate pentru a verifica sesizările făcute. Există un contract  valabil de reparații gropi și întreținere, pe o perioadă nedeterminată. În tot orașul sunt gropi. Noi avem contract valabil și putem face astfaltări, inclusiv acum, cu o mixură specială pentru temperaturi mai scăzute.”, a precizat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Şoferii sunt nemulţumiţi şi speră ca atât străzile pe care locuiesc, precum şi principalele bulevardele să fie reparate până nu dă îngheţul. Am stat şi noi de vorbă cu o parte dintre şoferii sibieni. Ce au de spus aceştia aflăm în continuare.

„Nu știu cine nu a avut de suferit din cauza gropilor din Sibiu. Cred că cartierul Hipodrom este cel mai afectat, mai ales aleile dintre blocuri, chiar dacă acum se lucrează în zonă. Întotdeauna au mai lăsat ca amintire câte un șanț după ce au terminat lucrările.  ”, Ana.

„Nu există mașină, care să fie avut de suferit în Sibiu. Eu cred că Primăria nu are sufienți bani pentru repararea gropilor.”, Cristiana.

„În primăvară se va vedea cu exactitate numărul lor. Nu cred că vor fi astupate până la atunci, eventual zăpada și gheața”, Mihai.

Orice posesor de asigurare RCA sau CASCO poate obţine despăgubiri pentru a-şi repara autoturismul avariat în gropile din carosabil.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns