Stiri Si Informatii

Parc pe bulevardul Corneliu Coposu- street work-out și aparate de fitness

0 2.517

Primăria Sibiu a pregătit documentația tehnică pentru amenajarea unui nou parc în Sibiu situat pe bulevardul Corneliu Coposu, pe dâmbul din vecinătatea skate park-ului și a străzii Gimnasticii.

Studiile care indică lucrările necesare vor fi prezentate Consiliului Local Sibiu în ședința din luna octombrie pentru aprobarea investiției.

“Vom revitaliza astfel încă un spațiu care în prezent nu este pus în valoare și îl redăm comunității cu funcțiuni noi. Este o zonă foarte potrivită pentru relaxare, fiind aproape de centru, lângă zidurile cetății și ferită de agitație datorită poziționării la alt nivel față de stradă” , spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

În noul parc de peste 2000 de metri pătrați vor fi amenajate o zonă de street work-out, un loc de joacă pentru copii, echipat corespunzător, cel existent fiind sumar echipat și depășit tehnic, cișmele cu apă potabilă, o zonă de odihnă, dotată cu bănci și iluminatul public în zonă. Dat fiind faptul că zona din parcul Sub Arini mobilată cu aparate de fitness și de street workout este foarte apreciată și utilizată de sibieni, vor fi amplasate astfel de echipamente și în această locație centrală.
O zonă de odihnă, dotată cu bănci

Următorul pas după aprobarea în Consiliul Local este contractarea lucrărilor efective care vor începe anul viitor.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns