Stiri Si Informatii

Peste 300 de elevi din Copșa Mică au ecologizat orașul înainte de Paști

0 594

Acțiunea de ecologizare s-a desfășurat astăzi, între orele 12:00– 13:00 pentru a putea întâmpina Sfintele Sărbători de Paşti aşa cum se cuvine.

Elevii,organizaţi pe echipe şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar. Înarmaţi cu mănuşi, saci menajeri şi multă veselie, aceștia au reuşit, în timp record, să adune o remorcă  plină cu saci de gunoi. În acelaşi timp au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor oraşului care, impulsionaţi de entuziasmul copiilor, le-au sărit în ajutor.

„Mulţumim tuturor celor prezenţi la acţiunea de ecologizare, elevi şi cetaţeni, care au decis să dea un exemplu de hărnicie şi au dat o mână de ajutor autorităţilor pentru a întâmpina Sărbătorile de Paşti cu un oraş mai curat. Dl. Primar doreşte să mulţumească tuturor voluntarilor prezenţi la acţiunea de curăţenie pentru că şi-au sacrificat puţin din timpul lor liber pentru binele comunităţii. Le urăm cu această ocazie elevilor o vacanţă plăcută şi tuturor cetăţenilor oraşului Sărbători Fericite!”, transmit organizatorii evenimentului.

Acţiunea a fost supervizată de cadrele didactice din unităţile de învăţământ locale, de reprezentanţi ai Primăriei, de pompierii voluntari ai SVSU Copşa Mică şi de poliţişti localitate. 

Comentarii

comments

Lasă un răspuns