Stiri Si Informatii

Psihiatrul sibian, Ghiorghe Talău a plecat spre cele veșnice

0 2.837

Unul dintre cei mai apreciați medici psihiatri din Sibiu a trecut în lumea celor drepți, doar cu câteva săptămâni înainte de- aș serba cei 70 de ani. Deși, s-a născut în localitatea Zatrani din județul Vâlcea, întreaga sa activitate medicală și-a dedicat-o sibienilor. Ghiorghe Talău a fost foarte apreciat în breasla sa și timp de trei ani, în perioada 1997-2000 a fost directorul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Ultima parte a vieții și-a dedicat-o și politicii, dar fără a uita de pacienții săi. În 2016, acesta a candidat la Consiliul Local Sibiu, pe lista PSD, pentru un mandat de consilier local.

„Cu profundă durere în suflet am aflat despre trecerea la cele veșnice a celui care a fost Ghiorghe Talău.
PSD Sibiu a pierdut un om de mare valoare și un membru respectat. Noi am pierdut un coleg și un prieten care ne-a fost alături până în ultimele sale clipe. Sibiul a pierdut un medic apreciat, un specialist reputat și un cetățean care și-a adus contribuția la bunăstarea comunității. În aceste momente de cumpănă suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condolențe. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmit reprezentanții organizației PSD pe pagina de Facebook.

Dumnezeu să îl odihnească!

Comentarii

comments

Lasă un răspuns