Stiri Si Informatii

Sibiu -„Mulţumim celor 3500!” de magistraţi

0 1.051

Câtiva sibieni s-au adunat miercuri dimineaţă în faţa Tribunalului Sibiu ca să le mulţumească celor 3.500 de magistrati care au semnat memoriul prin care le cer premierului şi ministrului Toader retragerea proiectului de modificare a legilor Justiţiei.

Numărul judecătorilor şi procurorilor, care au semnat un memoriu ca modificările legislative să nu ajungă realitate, a depăşit 3500 de magistraţi. Asta înseamnă peste jumătate din totalul lor.

,,Am venit pentru a le mulţumi celor 3500 de magistraţi care au avut îndrăzneala să semneze împotriva schimbării legii justiţiei propusă de Tudorel Toader”, ne-a spus Mihai Olescu.

Câţiva susţinători ai judecătorilor şi procurilor care contestă propunerile ministrului Justiţiei s-au adunat astăzi în faţa Tribunalului Sibiu.

,Îi susţin pe magistraţii care se opun mutilării legilor justiţiei”, a declarat Doru Apostol.

Proiectul de modificare a legilor Justiţiei elaborat de ministrul Tudorel Toader a stârnit ample controverse în spaţiul public. Într-o mişcare fără precedent, mii de magistraţi din toată ţara s-au implicat în mod direct pentru a încerca să oprească „prăpădul”, iar societatea civilă a decis acum să le mulţumească.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns