Stiri Si Informatii

Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat turneul WTA de la Shenzhen

0 549

Simona Halep și asigurat la Shenzhen primul titlu WTA al anului și primul trofeu câștigat în calitate de lider mondial, după victoria în trei seturi contra Katerinei Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0. Locul I WTA, a câştigat a doua oară turneul de categorie WTA Internaţional Shenzhen Open. Simona Halep este prima jucătoare care reușeste să câștige un trofeu din postura de lider mondial după turneul de la Wimbledon din 2016, când Serena Williams era prima în lume și triumfa la Londra. Prin victoria obținută alături de Irina Begu la dublu, Simona și-a asigurat și primul trofeu de dublu din carieră.

„Iau pur şi simplu turneele unul după altul şi desigur voi da totul în fiecare meci pe care-l voi juca şi visul meu este să câştig un turneu de Mare Şlem”, a spus Simona Halep.

Simona Halep şi-a adjudecat şi titlul de la dublu, câştigând finala alături de Irina Begu, parteneră pe care o învinsese în semifinale în competiţia de simplu.
Simona Halep pleacă acum favorita numărul 1 la primul turneu de Grand Şlam al anului – Australian Open care va începe peste o săptămână.
 „Este un rezultat mare, care nu face decât să confirme evoluția Simonei din 2017, cel mai important an din cariera ei. Iat-o acum posesoarea unui serviciu cu care face puncte în momentele importante ale meciului, ceea ce Simona nu avea. Acum vede mult mai bine careul de serviciu și îl utilizează centimetru cu centimetru. În clipa de față Simona Halep și-a intrat în pielea de numărul 1 mondial. Se vede asta din cum intră pe teren, are încredere, echilibru mental și are niște arme noi în plus. Sunt niște perspective foarte bune pentru Australian Open”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru știrile pro tv.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns