fbpx
Stiri Si Informatii

Șoferi în ilegalitate, depistați pe drumurile din județul Sibiu

0 602
În urma controalelor efectuate de polițiștii sibieni în perioada 28 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, mai multe persoane au fost depistate la volan fie sub influența alcoolului, fie conducând fără a avea acest drept sau chiar în ambele situații.
Astfel, în data de 28 decembrie, în jurul orei 17,00, pe raza localității Ludoș în urma testării alcoolscopice a unui sibian în vârstă de 35 de ani, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în aceeași zi,  pe DJ 106R, Sibiu – Poplaca, un brașovean în vârstă de 35 de ani a fost depistat în timp ce conducea având o concentrație de 1,08 mg/l alcool în aerul expirat.
În data de 30 decembrie, în jurul orei 14,00, în municipiul Mediaș , un localnic în vârstă de 27 de ani, aflat la volan pe strada Cloșca, a prezentat o concentrație de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar pe 1 ianuarie, în jurul orei 19,00, în municipiul Sibiu, în zona Gării CFR, un sibian în vârstă de 40 de ani a condus autoturismul cu o concentrație de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în Agnita, în jurul orei 19,30,  un alt localnic, în vârstă de 45 de ani, a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie având o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celor cinci conducători auto s-au întocmit dosare penale de cercetare
sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Sub influen a alcoolului, dar i fără a deține permis de conducere au fost
depistați alți doi bărbați
În data de 29 decembrie, în jurul orei 20,00, în municipiul Mediaș , pe strada L. Roth, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 53 de ani. Bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe 2 ianuarie, în jurul orei 18,00, în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mari, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Șura Mare, a fost depistat la volan deși nu deține permis de conducere, rezultatul alcoolemiei în aerul expirat fiind de 0,69mg/l. Persoanele în cauză sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.
Tot în data de 2 ianuarie, în jurul orei 20,30, în orașul Cisnădie, pe strada Târgului, un localnic în vârstă de 69 de ani a fost depistat la volan deși dreptul de a conduce îi fusese suspendat cu două ore mai devreme când, în timp ce conducea pe strada Unirii, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul
expirat, faptă pentru care fusese sancționat contravențional cu amendă și suspendarea dreptului de a mai conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. La testarea alcoolscopică efectuată la ora 20,30, concentrația a ajuns la 0,31mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns