Stiri Si Informatii

Transfăgărășan închis temporar din cauza zăpezii și a viscolului

0 917

Circulaţia rutieră pe DN 7C – Transfăgărăşan este întreruptă, luni, din cauza vizibilităţii reduse provocate de viscol şi de ceaţă, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Începând cu ora 12:50 circulația rutieră a fost închisă temporar pe Transfăgărășan (DN 7C), între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a vizibilității foarte reduse provocată de viscol și de ceață. Atenționăm totodată partcicipanții la trafic de existența riscului de producere de avalanșe, pe sectorul menționat, ca urmare a depunerii consistente de zăpadă pe versanți.

Potrivit CNAIR, accesul rutier a fost închis temporar între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.De asemenea, pe sectorul respectiv de drum există pericol de producere a avalanşelor.

„Atenţionăm totodată participanţii la trafic de existenţa riscului de producere de avalanşe, pe sectorul menţionat, ca urmare a depunerii consistente de zăpadă pe versanţi”, anunţă compania.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Foto Vali Novacovschi

Comentarii

comments

Lasă un răspuns