Stiri Si Informatii

Tursib a ajuns de toată jalea

0 1.905

Pompierii sibieni au intervenit în această dimineață, cu puțin înainte de ora 07.00,  pentru stingerea unui început de incendiu, izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz, aflat în zona Fabricii Continental.

„Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, astfel încât acesta a fost stins imediat. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de țeava de eșapament, care se afla neizolată. Ca urmare a producerii incendiului a fost deteriorată o parte din podeaua autobuzului, din zona țevii de eșapament.”, transmite Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Compania sibiană de transport pubic nu mai beneficiază de încrederea cetățenilor. Motivele sunt multe și aș evidenția câteva:

  • Autobuzele întârzie  tot timpul
  • Unii șoferi sunt agresivi în trafic, se cred superiori celorlalți conducători auto, nu acordă prioritate și nu se asigură când ies din stații
  • Șoferii prind oameni la propriu între ușile vechi și pline de rugină (Paul, un sibian nevăzător a fost prins între ușile magaoaiei)
  • Unele mașinuțè iau foc la propriu
  • Duduia care lucrează la dispecerat răspunde cu întârziere și cam uită că a răspuns și stă la șuetă cu colegii de birou, plus este paralelă privind traseul și stațiile
  • La orele amiezii sunt ful, la fel și în perioada sărbătorilor
  • Controlori sunt cam pierduți …amendează cetățenii pe un an în urmă

Vă provocăm la un sondaj despre încrederea pe care o mai aveți în compania Tursib și dacă vă simțiți în siguranță și poate…doamna primar se va gândi să ia anumite măsuri și nu doar să promită acele autobuze (cam de vreun an de zile le tot promite) Poate că într-o zi în viitorul apropiat se va gândi și doamna edil să călătorească cu unul dintre autobuzele acestea infecte pe care din păcate sunt sigurele pe care le avem și cu care defilăm. Speranța moare ultima și până la venirea mai marilor lumii, Europei la Summitul UE din 2019 vom putea circula și noi civilizat sau poate că vor vizita și acești doamni și doamne, îmbrăcați la patru ace acest oraș turistic și cultural tot cu aceste bombe pe roți.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns