1 decembrie, sărbătorit la înălțime de Anii Drumeției

Reprezentanții programului Anii Drumeției  au sărbătorit 1 Decembrie, așa cum știu mai bine: printr-o drumeție în Poiana Soarelui, alături de oameni frumoși (+ Mușețel, cățelul nelipsit din drumețiile noastre). Ghizi în această drumeție le-au fost Adela Dadu și Florin Ionescu.
Vremea a fost tare capricioasă: am pornit la drum pe ploaie, sus aceasta s-a transformat în ninsoare, am fost întâmpinați cu vânt puternic în Poiană și soare cald pe coborâre – le-am avut pe toate!
Am încheiat drumeția cu o vizită la micro-berăria artizanală SB bere artizanala din Sibiu, din Săliște, unde am învățat cum se produce berea și am degustat cele 4 tipuri create aici. N-o să vă mințim, am luat și pentru acasă.
A fost o zi așa cum ne place nouă, cu priveliști și miresme locale, cu povești demne de transmis mai departe și oameni calzi.”, potrivit reprezentanții programului Anii Drumeției.
.
Poteca tematică Poiana Soarelui. Cultura Lemnului a fost amenajată vara aceasta de Primaria Saliste, cu sprijinul Anii Drumeției.

Comentariile sunt închise.