Stiri Si Informatii

Tânăra implicată în accidentul de la Avrig a pierdut lupta cu viața

1.726

Tânara de 24 ani, dusă în stare gravă la SCJU Sibiu (comă profundă) luni, 11 februarie în urma accidentului rutier din zona Avrig a decedat în cursul serii trecute (ora 19.50), în pofida eforturilor personalului medical de a-i salva viața.

Vă reamintim că:

Luni 11 februarie, pe  DN 1, km. 285+300, zona Avrig, coliziune frontală dintre un turism si un ansamblu TIR. Douâ victime ranite grav.
Din primele cercetări, s-a stabilit că o tânără în vârstă de 24 de ani, din Avrig, în timp ce conducea un turism spre locul de domiciliu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblul tir condus regulamentar din sens opus. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducatoarei auto și i a pasagerei, în vârstă  de 23 de ani, din Cristian, jud Sibiu.

În urma accidentului rutier din această dimineață de pe DN1 zona Avrig la UPU Sibiu au afost aduse 2 paciente de 23 respectv 24 ani. Pacienta de 24 de ani a fost adusă în stare foarte gravă, intubată. Aceasta a fost diagnosticată cu TCC sever, fracturi craniene, hemoragie cerebrală . Este în  comă, internată in6 cadrul secției de Terapie Intensivă. Pacienta de 23 de ani a suferit contuzii și traumatisme, i se efectuează încă investigații , este stabilă , conștientă și este posibil să plece cu recomandări medicale, a transmis purtătorul de cuvânt al UPU Sibiu, Decebal Tideriță

 

Comentariile sunt închise.