Stiri Si Informatii

Accesul în UPU Sibiu se face doar prin cortul de triaj

560

Având în vedere adoptarea măsurile suplimentare pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului COVID-19, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a amenajat, astăzi 15 martie în curtea interioară a Spitalului Clinic Județean Sibiu un cort destinat trierii pacienților.

De asemenea, în cursul zilei de mâine se va amenaja un cort cu aceeași destinație și în curtea Spitalului Municipal Mediaș.
Totodată, precizăm că , Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a operaționalizat două numere de telefon disponibile permanent, în vederea asigurării unei comunicări directe cu persoanele aflate la izolare sau carantină, de pe raza județului, ca măsură preventivă în vederea răspândirii infecției cu coronavirusul Covid-19.
Cetățenii aflați în această situație pot apela următoarele numere de telefon :
0269-211254, 0269-216103.
Pe lângă restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, care presupun participarea unui număr de peste 50 de persoane realizate în spații închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetica, săli de jocuri de noroc și cazinouri, CNSSU a luat hotărârea suspendării până la data de 31.03.2020, a organizării și desfășurării târgurilor de mașini auto.
Reamintim cetățenilor că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.
În acest context prezentăm situația existentă la nivelul județului Sibiu în acest moment, după cum urmează :

– 183 persoane aflate în izolare la domiciliu;
– 67 persoane aflate în carantină ;
– 9 persoane internate (7 adulți și 2 copii) “;
– 60 testări efectuate;
– 18 rezultate primite toate NEGATIVE.

Compartimentul de Informare și Relații Publice ISU SIBIU

Comentariile sunt închise.