Accident cu 13 persoane pe autostrada A1 – Un microbuz și o mașină s-au ciocnit

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 03,00, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 268+100m, pe sensul Sebeș – Sibiu. Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta.

„Cei 11 pasageri din microbuz, dintre care 8 minori, precum și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Avrig, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident.”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.

Accident cu 13 persoane pe autostrada A1

„În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți. Din fericire cei 8 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, nu au fost răniți, însă pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani care prezenta contuzii minore.”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu conștienți:
– un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral;
– un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică;
– un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore.

Comentariile sunt închise.