Stiri Si Informatii

Accident cu șapte victime la Săliște – traficul este îngreunat

În zona Săliște, un motociclist care circula pe breteaua de acces dinspre A1 a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul național spre Alba. Pe motocicletă se aflau 2 ocupanți, 2 bărbați, iar în autoturism se aflau 5 persoane.
Motociclistul, pasagerul de pe moto și o pasageră din autoturism primesc îngrijiri medicale.
Cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul este în desfășurare, traficul este îngreunat, se circula în ambele direcții, pe câte o banda a sensului Alba – Sibiu.

ISU Sibiu intervine cu trei echipaje SMURD, în colaborare cu un echipaj SAJ, pe raza localității Săliște, urmare a producerii unui accident rutier. În accident au fost implicate 7 persoane. În acest moment, la fața locului, sunt evaluate persoanele implicate. La prima evaluare, 3 dintre victime prezintă fracturi și politraumatisme, iar celelalte 4 doar escoriații, transmit reprezentanții ISU Sibiu

 

SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs intre un motociclist si un autoturism în apropiere de localitatea Saliste SB.
Din primele date sunt implicate 7 persoane ,cinci in autoturism si doi pe motocicleta.
Echipajul SAJ transporta la UPU o femeie de 55ani care prezinta un traumatism toracic si mai multe excoriatii faciale. Echipajele ISU acorda as medicală celorlalte victime.

Comentariile sunt închise.