Stiri Si Informatii

Foto/Accident la Mall-ul din Șelimbăr un bărbat a căzut de la 10 metri.

405

Accident de muncă la un mall din Sibiu, miercuri. în timpul lucrărilor la extinderea Shopping City, soldat cu rănirea a  unei persoane.

Un accident de muncă a avut loc miercuri pe șantierul de extindere a Sibiu Shopping City, la fața locului intervenind un echipaj SMURD

În incinta Promenada Mall, din Șelimbăr,  un bărbat, de 27 de ani, din jud Cluj, a  căzut de la înălțime aproximativă de 10 metri, în timp ce executa lucrări de construcție în calitate de angajat al unei firme din București.

“Tânărul a fost transportat la spital, este conștient. În continuare se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiuniii de vătămare corporală din culpă , urmand a se stabili toate circumstanțele producerii incidentului.”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

” Un echipaj Smurd al ISU Sibiu a intervenit pentru acordarea asistenței medicale și transportarea la Spitalul Județean Sibiu a unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, conștient, cu traumatism lombar și membre inferioare, în urma căderii de la înălțime.”  a declarat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

Comentariile sunt închise.