Adrian Bibu: Am avut bucuria și onoarea de a organiza o noua ediție a Galei Învățământului Preuniversitar, alături de echipa Consiliului Județean Sibiu

Vineri după amiaza, sute de elevi și zeci de profesori din județul Sibiu și-au auzit numele rostite de pe scena Sălii Thalia,  unde s-a desfășurat Gala performanței în învățământul preuniversitar. Acest eveniment, organizat de către Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, este un prilej prin care administrația județeană răsplătește, într-un cadru festiv, performanța obținută de elevi și profesori la diferite olimpiade și concursuri naționale și chiar internaționale, desfășurate în cursul anului școlar 2022-2023.

„Trebuie să recunosc că mă gândesc mult, în ultima vreme, la cuvintele lui Nelson Mandela: „Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea.”

Am avut bucuria și onoarea de a organiza o noua ediție a Galei Învățământului Preuniversitar, alături de echipa Consiliului Județean Sibiu. A fost un eveniment frumos, în care au fost premiați cei care au dus județul Sibiu pe podiumul concursurilor și olimpiadelor naționale și internaționale. Felicitări atât elevilor și profesorilor pentru rezultate, cât și părinților pentru susținere!

Colegilor mei, cei pentru care organizarea a însemnat zile bune de muncă, le mulțumesc și le sunt recunoscător!

Educația ne poate asigura un viitor mai bun!”, a transmis administratorul public al județului Sibiu, Adrian Bibu (candidatul PNL Sibiu la Primăria Municipiului Sibiu)

Comentariile sunt închise.