Adrian Bibu: „Este normal ca și prin bugetul municipiului să contribuim la creșterea calității actului medical”

Liberalii au negociat bugetul Agendei de Sănătate

Pentru al treilea an consecutiv, din Agenda de Sănătate vor putea fi finanțate spitalele publice din municipiul Sibiu, sumele necesare fiind alocate în cadrul ședinței de aprobare a Bugetului pe anul 2024.

Programul a fost inițiat, în anul 2022, de grupul consilierilor liberali, iar recentele negocieri avute cu partenerii politici au permis menținerea unui buget de 4,5 milioane lei deși, inițial,  a fost redus la 2 milioane lei.

Din banii negociați și obținuți prin Agenda de Sănătate, în ultimii doi ani au fost realizate lucrări de finisaje și achiziții de echipamente pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” și Spitalul de Pneumoftiziologie.

„Dorim să susținem în continuare astfel de investiții întrucât cu toții avem nevoie de un sistem medical funcțional, de care beneficiază preponderent locuitorii Sibiului. Este normal ca și prin bugetul municipiului să contribuim la creșterea calității actului medical”, a declarat Adrian Bibu, președintele PNL Sibiu.

Comentariile sunt închise.