Adrian Echert, consilier județean USR Plus: Am participat la vot, dar ne-am abținut în a-i vota pe cei doi propuși

Consilierii județeni au aleși astăzi pe cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Sibiu, însă cei doi nominalizați nu au votați de către toți reprezentanții partidelor. Motivul a fost că aceștia (Marcel Luca- vicepreședinte CJ și în mandatul 2016-2020, respectiv Vlad Vasiu reprezintă un singur partid- PNL, cel care are cei mai mulți consilieri.

Astăzi am participat împreună cu colegii mei din Consiliul Județean la ședința în care s-au ales cei doi vicepreșediți ai Consiliului Județean. Singurele propuneri au venit din partea PNL, mai precis Marcel Luca (vicepreședinte și în mandatul trecut) și Vlad Vasiu.
USR-PLUS, PSD si FDGR nu au avut propuneri de vicepresedinți pentru că PNL are majoritate in CJ fără altă forță politică.
Singura propunerea USR PLUS a fost ca cei doi candidați să se prezinte și să ne spună de ce ar fi potriviți să ocupe aceste funcții. Lucru pentru care nu erau pregătiți, iar unul s-a descurcat mai bine decât celălalt. Am participat la vot, dar ne-am abținut în a-i vota pe cei doi propuși.Vom fi cu ochii pe propunerile și modul de lucru al majorității PNL din CJ și vom veni cu propuneri constructive pentru cetățenii județului. P.S. Ni s-a comunicat că joi vom avea o ședință de îndată pentru câteva rectificări bugetare,iar mâine vom primi proiectele de hotărâri. (spune Adrian Echert, președinte USR Sibiu și unul dintre cei patru consilieri județeni USR Plus)

 

Comentariile sunt închise.