AFC Tălmaciu, în parteneriat cu autoritățile locale și sponsorii/suporterii echipei, propune elevilor numeroase activități de educație, sănătate și sport în mini-vacanța din perioada 26 februarie – 1 martie

AFC Tălmaciu, în parteneriat cu autoritățile locale și sponsorii/suporterii echipei, propune elevilor numeroase activități de educație, sănătate și sport în mini-vacanța din perioada 26 februarie – 1 martie (fotbal, șah, tenis, diferite jocuri, complectări integrame, vizite la biblioteca orașului Tălmaciu, vizite la lăcașurile de cult, drumeții)

„Mai important decât orice minune a medicinei este sportul. Educația este cea mai puternică armă prin care putem schimba lumea. Prin educaţie fizică şi sport, copilul devine un adult sănătos care nu se va feri de efort în viitor. Știm că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos. Astfel, AFC TĂLMACIU împreună cu Primăria Tălmaciu și Consililui Local Tălmaciu, domnul Primar Ioan Oancea, domnul viceprimar Ioan Opincariu, doamna Aura Maria Avram-Radu, domnul Preot Paroh Ilie Gusan, SC LANCO (Nicoleta Bulea), SC PROD METAL (Ana Schell, Simona Schell, Schell Eduard și Schell Olaf), AUTO 24 Sibiu (Mihai Lungoci), SC VKS LOGISTIK (Costi Radoiu, Vanina Radoiu) și mai mulți oameni de bine din Tălmaciu, în perioada 26.02.2024- 01.03.2024, cu ocazia mini- vacanței elevilor, organizăm mai multe activități de educație, sănătate și sport în rândul tinerei generații.
Vor fi activități (fotbal, șah, tenis, diferite jocuri, complectări integrame, importanța cititului de cărți în educația tinerilor prin vizită la biblioteca orașului, credința și rugăciunea în rândul tinerei generații prin vizite la lăcașurile de cult, discuții cu privire la protejarea bunurilor personale, dar și bunurile comunității și cum ne protejam împotriva dezastrelor naturale, discuții cu privire la riscurile consumului de substanțe halucinogene în rândul minorilor, vom face drumeții să admirăm împrejurimile localității noastre, vom face o vizită la Cabinetul Medical Sportiv, vom vizita Societăți Comerciale, vom oferi mărtișoare doamnelor din comunitatea noastră) pentru o minte sănătoasă, dar și pentru un corp sănătos. Cititul este pentru minte, ceea ce este sportul pentru corp.
Vă așteptăm alături de noi și vom comunica în timp util intervalele orare și locățiile pentru fiecare activitate în parte.”, transmit reprezentanții AFC Tălmaciu.

Comentariile sunt închise.