Află motivele pentru care Cosmin Balcu vrea să te reprezintă în Senatul României (P.E.)

Laurențiu Cosmin Balcu, fostul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu „Cpt. Dumitru Croitoru”, este candidatul PRO ROMÂNIA pentru Parlament și deschide lista la Senat, în urma unificării partidelor ALDE si PRO ROMÂNIA.
Sunt casatorit, iar impreuna cu sotia mea, avem o avere deosebita in cei trei copii minunati. Am absolvit Institutul Militar “N. Bălcescu” din Sibiu, urmand cariera militara cu daruire, “SERVIND PATRIA” cu onoare.
Procesul de pregatire este complex, atat pe plan national, cat si international, astfel amintesc doar cateva: cursuri postuniversitare si master in cadrul Universitatii Babes B din ClujNapoca si Colegiul National de Aparare din cadrul UNAP.
De ce candidez?
Pentru a raspunde indemnurilor voastre, pentru a va reprezenta si a fi vocea sibienilor in Parlament;
Pentru a sustine meritocratia si a pune accent pe calitatea lucrurilor;
Pentru ca timp de aprox 30 de ani meseria mea a fost sa ajut oamenii, de aceea imi propun sa fac acelasi lucru din postura de reprezentant al dumneavoastra in Parlamentul României.
De ce sa ma votati?
Pentru ca imi pasa, am solutii si ascultare pentru oameni!
Pentru vin dintre voi, fara promisiuni facute, cu fapte concrete, obiective indeplinite si atitudine;
Pentru ca promovez valorile romanesti si sustin cu tarie ca NU suntem un popor de hoti si de infractori. Romania este frumosa!
Pentru ca imi pasa de copii, de seniori, de poporul roman si sustin un venit minim de criza(VMC). Nu lasam pe nimeni in urma!
Pentru ca trebuie sa relansam economia, sa sprijinim producatorii locali si HORECA prin sprijinul economic de criza(SEC);
Pentru ca ne dorim spitale si scoli sigure, avand toate autorizatiile si dotarile de la nivel european
Pentru ca trebuie sa limitam Pandemia cu SARSCIV2, prin Plan national de testare
Pentru ca educatia trebuie sa fie o prioritate nationala si sa alocam 2%din PIB, copii sa se intoarca in bancile scolilor
Pentru ca vrem sa iesim din criza si din CASA, pentru a calatorii pe o infrastructura moderna si sigura.
Va PROmit ca ma voi bate ca un ostean ce sunt, pentru sibieni si pentru SIBIU!
Împreună putem salva ROMÂNIA și poporul român!
  • Votează poziția 1, Votează pentru ROMÂNIA cu PRO ROMÂNIA
  • Voteaza Laurențiu Cosmin Balcu
  • Voteaza 1 Senat

”Comandat de Partidul Pro România Organizația Județeană  Sibiu pentru candidatul Laurențiu Cosmin Balcu, Publicat de Sibiul in Imagini SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200008”

Comentariile sunt închise.