Află programul primarului comunei Porumbacu de Jos- Georgeta Maria Poșa

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor comunei Porumbacu de Jos, primarul Georgeta Maria Poșa va fi disponibilă pentru audiențe în zilele de marți și joi, între orele 10:00 – 12:00.

Orice persoană interesată poate solicita înscrierea în audiență în limitele de competență, atribuțiile sau obiectul de activitate al instituției.

Audiențele se țin la sediul Primăriei comunei Porumbacu de Jos, pe baza înscrierilor prealabile, cu cel puțin o zi înainte de data solicitată pentru audiență. Solicitanții se vor prezenta la sediul instituției cu un act de identitate asupra lor. De asemenea, pot redacta și o petiție cu aspectele pe care doresc să le prezinte cu ocazia audienței.

Înscrierea cetățenilor în audiență se va face prin:

• Completarea unei cereri la Secretariatul Primăriei Porumbacu de Jos. În formular se vor preciza: problemele ce sunt aduse în atenția instituției, documentele ce vor fi anexate solicitării de înscriere în audiență pentru a se da posibilitatea verificării din timp a aspectelor sesizate, astfel încât solicitantul să primească un răspuns competent în concordanță cu problema sesizată

• Telefonic la numărul 0269 522 101.

Fiecare persoană care se înscrie în audiență va fi informată cu privire la:

• data programării
• numărul de înregistrare
• ora de începere a audiențelor.

Comentariile sunt închise.