Alternative pentru un șemineu clasic pe lemne

Chiar dacă farmecul autentic al focului arzând într-un șemineu clasic pe lemne este aproape imposibil de egalat, există și alte alternative de dispozitive termice care se aproapie într-o oarecare masură de sentimentul de căldură și confort oferit de șemineele zidite. De ce s-au dezvoltat aceste variante care înlocuiesc un șemineu clasic? Simplu, din nevoia și preferințele utilizatorilor finali care poate nu dispun de spațiul necesar pentru construcția unui șemineu clasic zidit, care își doresc ca utilizarea sa fie cât mai confortabilă sau care pur și simplu preferă un șemineu decorativ electric, pe bioetanol sau un semineu exterior.

Asadar, alternativele pentru un semineu clasic se regasesc intr-o gama variata de dispozitive inovative, care presupun o utilizare simpla si facila, fiecare dintre modele fiind ideal pentru amplasarea intr-un spatiu inchis, la interior, cum ar fi in casa sau apartament, sau pentru pozitionarea intr-o locatie exterioara, precum curtea, gradina, foisorul sau balconul casei tale:

  1. ALTERNATIVE SEMINEE PENTRU INTERIOR (casa sau apartament)

Seminee electrice decorative 

Descopera o paleta larga de seminee electrice decorative, ideale pentru montajul la casa sau apartament. Incorporand o tehnologie inovativa si mai putin costisitoare, un dispozitiv termic electric inlocuieste cu succes clasicul semineu pe lemne zidit. Vine cu un design inedit, cu un cost de achizitie mult mai scazut decat in cazul semineului traditional (care include automat si pretul materialelor de constructie), dar si cu o mentenanta accesibila. 

Semineele electrice decorative pot fi incluse in mod armonios in restul decorului interior al locuintei, fie ca vorbim de un living sau de un birou, montajul fiind efectuat in doar cativa pasi rapizi si simpli. In plus, s-au dezvoltat o multime de modele de seminee electrice decorative in functie de tipul si necesarul locuintei, precum cele cu tehnologie LED sau cu vapori de apa, de tip portal, de perete sau mobile, cu design modern, clasic sau rustic, in diverse dimensiuni, precum si variantele mobile care pot fi repozitionate in mod facil. 

Achizitionand un semineu electric decorativ, ai posibilitatea de a crea o ambianta primitoare si inedita in livingul sau in orice alta incapere din locuinta ta, cu un minim de costuri si 0 efort. 

Bioseminee

O alta alternativa avantajoasa si fiabila la clasicul semineu pe lemne este un semineu pe bioetanol. Fiind o metoda ideala prin care te poti bucura de flacara adevarata cu 0 emisii de fum si miros neplacut, aceste dispozitive pot fi montate in orice tip de spatiu interior. Interfata minimalista si inovativa, alaturi de functionalitatea impecabila in conferirea unei atmosfere deosebite si calduroase sunt doar doua dintre multele beneficii pe care le prezinta aceste dispozitive. Utilizeaza bioetanol drept combustibil, venind in diferite modele statice sau mobile, intr-o gama larga de dimensiuni si cu optiune de incorporare in perete! 

De asemenea, in functie de decorul interior al incaperii in care doresti sa amplasezi seminee bioetanol, poti opta pentru nuanta potrivita dintre negru, alb, auriu, inox, argintiu sau cupru, precum si pentru diferite modele de sticla rezistenta si accesoriile necesare pentru buna functionare si mentenanta a dispozitivului.

  1. ALTERNATIVE SEMINEE DE EXTERIOR 

Alternativele oferite nu se reduc doar la amplasarea intr-un spatiu interior, ci exista variante ideale la clasicul semineu pe lemne si pentru exterior care pot amplifica decorul curtii, gradinii, terasei sau foisorului casei tale si care functioneaza atat pe lemne, gaz, cat si pe peleti.

Multumita progresului tehnologic care a avut loc in ultima perioada pe piata termica, acum te poti bucura de aceeasi atmosfera calduroasa si primitoare si in aer liber. Gama de seminee exterior vine cu diverse modele de incalzitoare pe gaz pentru terasa, vetre de foc tip fire pit pentru gradina, torte, lampi si arzatoare pe gaz, astfel ca serile reci de vara sa se transforme in momente confortabile petrecute alaturi de cei dragi. Poti opta pentru varianta potrivita dintre modelele moderne sau rustice, care utilizeaza combustibil lemnos, gazos sau peleti si care presupun un montaj si utilizare facile. De asemenea, ai la dispozitie si variante mobile ce pot fi mutate sau repozitionate cu usurinta in functie de unde iti doresti sa amplasezi dispozitivul termic. Opteaza pentru un produs economic, cu o mentenanta facila, fara prea mult deranj si care va acorda o nota de eleganta si bun gust gradinii, curtii, terasei sau foisorului caminului tau!

Asadar, fie ca iti doresti un sistem termic care sa inlocuiasa semineul clasic pe lemne din cauza faptului ca nu dispui de spatiul necesar pentru amplasarea acestuia sau de timpul pe care il presupune mentenanta lui, ai parte de modele inovative, economice, perfecte pentru casa sau bloc, precum si de seminee exterioare. Oricare ar fi modelul ales, ai garantia ca ai facut o investitie inteligenta multumita tehnologiei avansate de fabricare pe care o includ aceste dispozitive, dar si utilizarii confortabile si curate. 

Alege produsul favorit din multimea de alternative la clasicul semineu pe lemne, indiferent ca optezi pentru un sistem pe gaz, peleti, lemne sau pentru un semineu electric decorativ ce include tehnologie LED avansata, oferind o imagine captivanta asupra flacarilor!

 

Comentariile sunt închise.