ANOTIMPURI, un spectacol recomandat celor cu vârste între 6 și 106 ani se va juca de două ori, în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA

BIS Teatru invită publicul sibian în acest weekend la spectacolul-feerie ANOTIMPURI, un spectacol recomandat celor cu vârste între 6 și 106 ani se va juca de două ori, în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA, sâmbătă 4 noiembrie la ora 18:00 și duminică 5 noiembrie la ora 12:00.

Sunt singurele reprezentații care au loc în acest an la Sibiu cu spectacolul care a avut premiera anul trecut, în 26 noiembrie, pe scena Teatrului Gong.

În distribuție regăsim doi adolescenți, un copil de 4 ani precum și cinci actori BIS Teatru.

…..

Se pare că anotimpurile au dispărut de ceva vreme de pe planeta noastră.

Doar bunicii mai povestesc cum că pe vremea lor ar fi fost patru anotimpuri.

Dar iată că un copil de 11 ani pe nume Matei a descoperit ceea ce oamenii de știință nu au reușit. Anotimpurile au fost furate și ascunse în pivniță de către un Căpcăun nemilos.

Sau pate că nu e vorba de un Căpcăun, ci de un anume vecin numit Păun. Și poate că acest vecin nu e chiar atât de căpcăun precum pare, poate e doar un om singur și trist.

Matei hotărăște să îi trimită o serie de scrisori căpcăunului din vecinătate, în ideea de a-l îmbuna și de a restitui oamenilor anotimpurile.

 

ANOTIMPURI

 

cu:

Bogdan Constantin

Claudiu Fălămaș

Andrada Grosu

Diana Cătănescu

Sabrina Bărbulescu

cu participarea fetiței Sonia Leia și a adolescentului Eduard Matei Popovici

la vioară: Maria Rotaru

voci (la radio): Cristina Ragos, Aneea Opriș, Bogdan Sărătean

scenografia: Alexandra Budianu

coregrafia: Mayatita Das

 

scenariul & regia: Bogdan Sărătean

 

Reprezentații la Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA DIN Sibiu:

sâmbătă 4 noiembrie 2023, ora18:00 și duminică 5 noiembrie 2023, ora 12:00.

Link bilete, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-anotimpuri/

 

Cele două reprezentații ale spectacolului ANOTIMPURI consemnează închiderea oficială a proiectului cu valențe educaționale SĂ VORBIM DESPRE ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ” implementat de Asociația INTREAKT ARTS, cu sprijin de la Primăria Municipiului Sibiu și de la Consiliul Județean Sibiu.

În cadrul proiectului, la finalul lunii septembrie, șapte grupe de elevi din mai multe unități de învățământ din județul Sibiu au fost vizitate de Căpcăunul Păun întruchipat de actorul Bogdan Constantin, care a susținut în fața elevilor un monolog pe tema încălzirii globale. Intervenția culturală a fost urmată de o scurtă dezbatere cu fiecare dintre grupele de elevi, la care au participat și membrii ai echipei de proiect.

Pentru toți copiii implicați în proiect accesul la spectacolele din 4 și 5 noiembrie este liber.

Publicul larg este invitat să achiziționeze bilete la prețul unic de 20 de lei. Acestea sunt disponibile online și în ziua evenimentului, la intrare

Link bilete, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-anotimpuri/

 

Partener eveniment: BIBLIOTECA ASTRA Sibiu

 

Proiectul Să vorbim despre încălzirea globală este implementat de Asociația INTERAKT ARTS și  cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin AGENDA EDUCAȚIONALĂ.

Acțiunile din județ sunt cofinanțate de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală.

Comentariile sunt închise.