ASFC Tălmaciu își propune să pună fotbalul tălmăcean pe harta fotbalului românesc

ASFC Tălmaciu a devenit în ultimii ani o pepinieră a fotbalului sibian. Acești copii talentanți, printre care regăsim și câteva fete, are un palmares bogat privind medaliile, cupele, diplomele, premiile câștigate de-a lungul timpului. Din acest an, mai exact de luna viitoare, tălmăcenii vor mai adăuga un eveniment de succes (așa cum își doresc organizatorii și așa cum noi sperăm și ne dorim să fie). Este vorba despre prima ediție a competiției sportive „Tălmaciu Junior’s Cup”, care va avea loc în perioada 2-3 iulie pe Stadionul din orașul Tălmaciu. Înscrieri se mai pot face la Adrian Bărză la numărul de telefon 0744390563 pănă duminică 26.06.2022.

„De foarte mult timp îmi doresc să organizez un turneu de fotbal în orașul nostru, ocazie cu care vreau să pun fotbalul tălmăcean pe harta fotbalului românesc, așa cum am reușit în 2019 să ne clasăm pe locul 5 pe țară la juniori U 19. Acum în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Tălmaciu, SC LANCO, SC PRODMETAL, SC NICOLA SPEDITIONE, PENSIUNEA ELA PINI, SC AUTO24 SC UNIMAT și mai mulți oameni de bine din localitatea noastră care răspund mereu prezent la acțiunile noastre și ne susțin necondiționat. Acest turneu îl organizăm având la bază dorința de joc a copiilor, dezinvoltura și socializarea între copii. Se va plăti o taxă mică pentru a acoperi cheltuielile (care nu sunt chiar mici) cu arbitrajul și asistența medicală.”, ne-a mărturisit Adrian Bârză, președintele și antrenorul ASFC Tălmaciu, organizatorul competiției sportive.

Acest turneu este organizat la nivel național și până în prezent și-au anunțat participarea echipe din județele Sibiu, Brașov, Alba și Cluj), fiind înscrise peste 20 de cluburi de fotbal. Turneul va fi pe 5 categorii de vârstă U 13 (copiii născuți în perioada 2009- 2010) U 11(copiii născuți în perioada 2011- 2012) U 9 (copiii născuți în perioada 2013- 2014) și două grupe de fete (născute în perioada 2008-2010 și 2011-2012)

„Am trecut cu bine de turneul organizat de clubul nostru și pentru a continua pe același drum, confirmăm prezența la un nou turneu și anume: Tălmaciu Junior’s Cup din data de 02/03.07.2022. Baftă tuturor! Din pasiune cu determinare spre performanță!”, transmit reprezentanții echipei ACS Athletic Șura Mare.

Premiile vor consta în diplome pentru toți participanții, cupe pentru căștigatori și cei mai buni jucători ai turneului. Vor fi surprize, mai esact copiii se vor putea relaxa în pauze pe un topogan gonflabil, vor putea consuma dulciuri, răcoritoare și alte produse alimentare.

„ASFC TĂLMACIU participă la toate categoriile de vărstă, deoarece la Tălmaciu există potențial. Cu ajutorul oamenilor cu suflet din localitatea noastră și nu numai, care ne susțin necondiționat (domnul primar Ioan Oancea, Consilierii Locali, Bulea Nicoleta, familia Schell, Lungoci Mihai, Chiriloi Ionut, frații Schuster, Bălan Romeo, Doru Zaharie, Marcel Bogdan, Rînjeu Nicolae, Popa Iuliana, Moldovanu Sorin, Potcovel Cristian, Schieb Hans, fam Henning, Tălvan Florin, etc. sunt mulți) am reușit să punem bazele unei Școli de Fotbal în care în prezent își desfășoară activitate aproximativ 180 de juniori și copii (care au vârste cuprinse între 6 și 18 ani) plus echipa mare care are în componență 28 de jucători peste 18 ani. Aici nu facem doar fotbal ci și educatie (comportament pe stradă, în societate, la școală, în familie și nu în ultimul rând la echipa de fotbal, unde fiecare e conștientizat că suntem o familie. Avem o relație foarte bună cu conducerile școlilor de pe raza noastră cu care ținem legătura permanent, iar periodic verific carnetele de note ale copiilor. Revenind la turneu am puține emoții fiind pentru prima dată când organizez un astfel de turneu de o asemenea anvergură. Dar prin implicarea directă a domnului primar și faptul că am în spate niște oameni puternici cu caractere deosebite și care mereu sunt alături de mine, sper că va fi o reușită.”, a mai transmia Adrian Bârză.

Comentariile sunt închise.