Au început lucrările de renovare energetică a clădirii Primăriei Comunei Valea Viilor

Au început lucrările de renovare energetică a clădirii Primăriei Comunei Valea Viilor! Primăria Comunei Valea Viilor a demarat un proiect de renovare energetică a sediului, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Cu o valoare totală de cca 405.000 lei (fără TVA), acest proiect va transforma sediul administrativ al comunei într-o clădire modernizată din punct de vedere al eficienței și al sustenabilității energetice.

Printre lucrările propuse în cadrul acestui proiect se numără termoizolarea pereților exteriori, refacerea termoizolației podului, înlocuirea tâmplăriei exterioare, restaurarea elementelor de patrimoniu, reparații la nivelul fațadelor, modernizarea pardoselilor și a finisajelor interioare, instalarea unui sistem de ventilare cu recuperare de căldură și pompe de căldură.
Implementarea proiectului de renovare va contribui la reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon, precum și la îmbunătățirea confortului și a calității mediului de lucru, cu beneficii atât pentru angajați, cât și pentru cetățeni.

Comentariile sunt închise.