Beatrice Obedea, o dovadă că în Sibiu încă se mai nasc talente

Tânăra pugilistă, Beatrice Obedea, este o dovadă că în județul Sibiu încă se mai nasc persoane talentate. Chiar dacă povestea de viață a fetei în vârstă de 16 ani nu este una prea frumoasă, aceasta fiind crescută de bunica paternă în ultimii ani, prin ambiție, muncă, talent și susținerea bunicii, a tatălui și a celor doi antrenori (Gigi Iliescu și Alin Poabar) Beatrice a ajuns să boxeze în cadrul aceleași competiții cu pugilista care o inspiră, Lăcrămioara Perijoc.

 

Beatrice Obedea, o dovadă că în România încă se mai nasc legende
Bea, așa cum îi place să i se spună a intrat astăzi pentru prima dată în cușcă într-o competiție de o asemenea anvergură și a dovedit că își merită locul. Nu a părăsit ringul până nu a „bătut-o măr” pe rivala sa, Maria Cristina Szatmari Dragomir. Tânăra speranță a boxului feminin sibian și-a propus să câștige Finala Cupei României de Box Femin și le dovească familiei, prietenilor și celor doi maeștri care și-au pus speranța în ea că își merită locul în cadrul acestei gale.

 

„Pentru mine boxul reprezintă TOTUL. Sunt dispusă să renunț oricând la orgă pentru box. Am ales să practic boxul pentru beneficile medicale, înainte să fac box răceam foarte repede, mă durea foarte tare gâtul. Nu îmi este frică să urc în ring cu niciun băiat. Am încredere în mine. Sfatul meu pentru cei care vor să învețe să boxeze este să vină la antrenamente cât mai repede, să nu mai stea pe gânduri!”, a spus Bea.

„Are calități de învingător. Este ca o leoaică în ring! Îi sunt alături de ea din toate punctele de vedere. Îmi doresc să rămână Cupa României la Sibiu, să fie câștigată de Bea”, a mărturisit  Gigi Iliescu, antrenorul.

Foto: Marius Iuliu Neamțu

Comentariile sunt închise.