Bogdan Trif: Incompetența guvernului PNL-Orban nu are margini! (P.E.)

Bogdan Trif, fostul ministrul al Turismului și candidatul PSD Sibiu la Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, consideră că din cauza protestelor fermierilor, actualul Guvern a decis să improvizeze tabere în fața piețelor închise din cauza noului coronavirus.

Speriați de protestele fermierilor și ale populației față de decizia aberantă de a închide piețele agroalimentare, guvernanții au făcut un pas înapoi. Unul mic și strâmb, care le trădează cinismul și ticăloșia: scot producătorii agricoli în frig, în vânt, în ploaie și, cât de curând, în ninsoare, expunându-i la un real pericol de a se îmbolnăvi.

Hotărârea de guvern care pune lacătul pe piețele țărănești își produce efectele și la Sibiu. Producătorii agricoli și comercianții din hala agroalimentară din cartierul Vasile Aaron (singura din municipiul Sibiu) au fost aruncați afară. În loc să construiască piețe moderne, în care oamenii să-și vândă legumele, zarzavaturile și fructele în siguranță și confort, cu respectarea normelor de protecție sanitară, autoritățile au ales cea mai simplă cale, în disprețul cetățeanului plătitor de taxe și impozite.

La fel de aberantă este măsura de suspendare a activității în târgurile organizate, oricum, în spații deschise, decizie care lovește în cei mai săraci dintre noi.

Prostia și ticăloșia actualilor guvernanți îi condamnă pe cei care muncesc pământul românesc la faliment. În timp ce supermarket-urile străine devin insule neatinse de uraganul deciziilor antieconomice și antisociale ale acestui guvern antiromânesc. Aceasta este politica PNL, pe care avem ocazia să o sancționăm drastic în 6 decembrie, la vot!

Vă îndemn pe toți să cumpărați produse românești! Chiar dacă nu sunt atât de aspectuoase ca cele din supermarket-uri, sunt foarte gustoase și sănătoase. Țăranul român are nevoie de noi, acum, mai mult ca niciodată.

 

Comentariile sunt închise.