Bogdan Trif: Întotdeauna am crezut și voi crede în valorile social-democrației autentice (P.E)

Am ales politica tocmai ca să pot ajuta oamenii și să aduc cât mai multe proiecte în județul nostru.
Consider că în viață nu poți reuși decât prin muncă cinstită, susținută și cu un dram de ajutor din partea lui Dumnezeu.
Această credință mi-a călăuzit pașii în viață și, deși am pornit de jos, am ajuns să conduc instituții în care am coordonat colective mari de oameni. Alături de ei, am reușit de fiecare dată să punem în practică proiecte de amploare, majoritatea finanțate cu fonduri europene.
Între ianuarie 2018 și noiembrie 2019, timp de aproape doi ani de zile, am condus Ministerul Turismului. Înainte, în perioada 2016 – 2018, am fost Comisar General al Gărzii Naționale de Mediu, poziție în care am ajuns după ce am acumulat o îndelungată experiență în domeniu, în calitate de Director executiv al Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Sibiu și director executiv al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Sibiu. Înainte de a ocupa aceste funcții de conducere, am fost funcționar public, atât în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, cât și în cadrul Gărzii de Mediu Sibiu.
Prima funcție de conducere pe care am ocupat-o a fost în mediul privat. Imediat după ce am terminat facultatea m-am angajat inginer la SC Ital Semințe România SRL, iar în cinci luni de zile am fost promovat în funcția de director general al societății.
Sunt absolvent de studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență în Drept și Agronomie (inginer).
Ulterior am absolvit și studiile postuniversitare de master, obținând diplome în specializările Managementul Securității, Sănătății și al Relațiilor de Muncă și în Expertiza și managementul sistemelor ecologice.
Mi-am completat studiile cu diferite cursuri de specializare, obținând:
· Certificatul de absolvire a cursului pentru Înalți Funcționari Publici, emis de INA;
· Certificatul de atestare a competențelor profesionale în Științe militare, informații și ordine publică/Securitate și bună guvernare, emis de Colegiul Național de Apărare București;
· Certificatul de atestare a competențelor profesionale în Științe militare, informații și ordine publică/Introducere în securitatea națională, emis de Colegiul Național de Apărare București;
· Diploma de auditor de mediu specializat în ISO 14001 și ISO 19011
· Certifcat de competențe în Controlul Integrat al Poluării (IPPC) și Evaluarea impactului asupra mediului (EIA), în urma absolvirii unui curs finanțat de Comisia Europeană- DG Environment financed Project.

Comentariile sunt închise.