Brutăria Vitoșa și ciobanul Marian Bratilescu dau startul proiectului cultural-gastronomic „Gusturi și Culori – Povestea Producătorului Local”

Asociația ACT Sibiu realizează și în acest an o nouă ediție a proiectului cultural-gastronomic „Gusturi și Culori – Povestea Producătorului Local”. Primele filmări au fost realizate joi, 25 mai, iar protagoniștii zilei au fost „Pita de Tălmaciu” (mai exact, Constantin Popa, patronul Brutăriei Vitoșa) și crescătorul de ovine – producătorul local de lactate, Bratilescu Marian. Pentru a putea urmări incursiunea noastră gastronomică, vă invităm să vă abonați canalului de YouTube al proiectului: https://youtube.com/@gusturiculori6418

„Doi producători locali, două povești autentice care vorbesc de la sine… Astăzi, la Tălmăcel, am dat startul proiectului cultural-gastronomic ,,Gusturi și Culori – Povestea Producătorului Local”. Despre ,,Pita de Tălmaciu” care a devenit un important brand local, am discutat cu domnul Constantin Popa, care ne-a introdus în ,,secretele” rețetelor de panificație, patiserie și dulciuri de la Brutaria Vitosa Talmaciu. Nu puteam uita nici de brânza gustoasă și proaspătă de Tălmăcel, așa că, am urcat taman sus la stână, în Lunșoară, un loc care impresionează atât prin autenticitate, cât și prin priveliștea absolut spectaculoasă. Ne-a întâmpinat crescătorul de ovine și producătorul local de lactate, Bratilescu Marian împreună cu familia, care ne-au povestit despre ce înseamnă viața la stână.”, transmit reprezentanții Asociației ACT Sibiu.
Gusturi și Culori – Povestea Producătorului Local” este un proiect care promovează producătorii din judeţul Sibiu, susţine economia locală și turismul regional.
Brutăria Vitoșa și ciobanul Marian Bratilescu dau startul proiectului cultural-gastronomic „Gusturi și Culori - Povestea Producătorului Local”

 

Brutăria Vitoșa și ciobanul Marian Bratilescu dau startul proiectului cultural-gastronomic „Gusturi și Culori - Povestea Producătorului Local”

 

Brutăria Vitoșa și ciobanul Marian Bratilescu dau startul proiectului cultural-gastronomic „Gusturi și Culori - Povestea Producătorului Local”

Comentariile sunt închise.