Stiri Si Informatii

Cal plin de răni, abandonat în șanț la Ighișul Nou

7.730

UPDATE

În urma articolului Cal plin de răni, abandonat în șanț la Ighișul Nouscris de reporterii site-ului nostru s-au autosesizat atât Poliția din Mediaș, cât și o asociație de protejare a animalelor, care au derulat controale în zonă. Din păcate, în urma acestora s-a constatat dispariția calului, iar stăpânul este de negăsit. Având ca probă informațiile și pozele apărute pe site, reprezentanții asociației vor înainta autorităților medieșene o sesizare scrisă privind continuarea cercetărilor și tragerea la răspundere a vinovaților.

Știrea înițială

Cruzime fără margini, într-o localitate din Mediaș, După ce şi-a bătut calul și la muncit până la epuizare, proprietarul la dezhămat și la abandonat la marginea șanțului.

Potrivit primelor informații, un cal înhămat la o căruţă, căzut lat de oboseală în mijlocul drumului, era bătut cu cruzime de stăpânii săi. Totul s-a întâmplat în Ighișul Nou (Mediaș), unde doi localnici au abandonat un cal pe marginea șanțului, vizibil calul are mai multe răni ca urmare a unei bătăi

Un șofer care trecea prin zona respectivă a fost șocați de cele văzute. “Am văzut cum doi indivizi a părăsit calul și au plecat cu căruța unde au întrat în prima curte pe dreapta la intrarea în sat,  Calul respira greu, are răni vizibile în jurul hamului iar rănile au fost acoperite cu cârpe să nu se vadă”, a povestit un martor.

Știre în curs de Actualuzare

 

Comentariile sunt închise.