„Călătoria spre dezvoltare, cultură și inovație a copiilor din mediul rural”, proiect pentru care puteți alerga în acest an la Maratonul Internațional Sibiu

În acest an, proiectul Asociației Șura Mare Culturală “Călătoria spre dezvoltare, cultură și inovație a copiilor din mediul rural”, se află printre cele 51 de proiecte selectate la Maratonul Internațional Sibiu – 2024 și pentru care puteți alerga în perioada 25 și 26 mai.
„Pe lista finală a MARATONULUI INTERNAȚIONAL DE LA SIBIU, anul acesta, se află ASOCIAȚIA Șura Mare Culturală cu proiectul “Călătoria spre dezvoltare, cultură și inovație a copiilor din mediul rural”  Îi felicităm pentru inițiativă și ii vom suștinem la maraton!”, transmit reprezentanții Primăriei comunei Șura Mare.

Cea de-a 13-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu va cuprinde cel mai mare număr de cauze din istoria evenimentului

Înscrierile pentru alegători, care își vor putea susține cauza preferată, vor fi lansate pe 4 martie.

 

În acest an, proiectul Asociației Șura-Mare Culturală -> “Călătoria spre dezvoltare, cultură și inovație a copiilor din mediul rural”, a fost selectat la Maratonul Internațional Sibiu – 2024. Revenim cât mai curând, cu detalii legate de înscriere și cauză! Revenim cât mai curând, cu detalii legate de înscriere și cauză!”, este și mesajul postat pe pagina de Facebook a Asociației Șura Mare Culturală.

 

Comentariile sunt închise.