Campania „Facem Școala Bine” și-a desemnat câștigătorii, iar printre ei se află și proiectul Asociației Vatra Satului Săcădate

Campania „Facem Școala Bine” a ajuns la final, iar câștigătoarele premiului pus la bătaie de Valprest Parchet sunt Clasa Dimineața Nebună și Clasa Uzina de Dume
„Mulțumim partenerului nostru pentru implicare și mulțumim ascultătorilor pentru voturi. Campania „Facem Școala Bine” va continua și cu alte ediții.”, transmit organizatorii campaniei.

 

Cauza susținută de Asociația Vatra Satului Săcădate a strâns 2500 de voturi și este una dintre câștigătoarele concursului. „Începem dimineața cu o veste bună Am câștigat concursul „Facem Școala Bine” cu 2500 de voturi!!! Cu sprijinul și implicarea voastră am ieșit victorioși și am adus premiul la Săcădate. De acum, grădinița va beneficia de un nou parchet. Mii de mulțumiri tuturor!”, au transmis reprezentanții Asociației Vatra Satului Săcădate pe pagina lor de Facebook.

Spațiul actual nu a mai fost renovat de foarte mulți ani și are nevoie de îmbunătățiri substanțiale, parchetul fiind doar o parte din aceste investiții. Despre acest proiect minunat puteți citi și aici. „Mulțumim organizatorului pentru șansa de a participa la acest concurs întrucât de parchetul câștigat vor beneficia din plin copiii de vârsta preșcolară din satul nostru care vor avea în curând o sală nouă de clasă. E foarte prețios orice sprijin pe care îl primim pentru că în acest fel vom reuși să le creăm un spațiu de poveste unde să vină cu drag la grădiniță în fiecare zi.”, a spus Anca Groza, președinta Asociației Vatra Satului Săcădate.

 

Comentariile sunt închise.