“Cheia localității Gura Râului” a ajuns în Franța

“Cheia localității Gura Râului” a fost darul oferit de primarul comunei Gura Râului, Gheorghe Călin, colegului său primar din Soultzmatt-Wintzfelden (Franța), localitate cu care s-a înfrățită cumuna sibiană în anul 2019.

 

Primarul Gheorghe Călin a fost invitat alături de miniștrii, senatori și deputați ai regiunii Haut-Rhin-Franța, precum și de primari ai comunelor înfrățite cu localitatea din Franța, la evenimentul aniversar al edilului Jean-Paul Diringer.

„Am avut onoarea și deosebita plăcere să particip alaturi de miniștrii, senatori și deputați ai regiunii Haut-Rhin-Franța, precum și de primari ai comunelor înfrățite, la dubla sărbătoare a colegului, prietenului și fratelui nostru Jean-Paul Diringer, primarul comunei Soultzmatt-Wintzfelden Franța, la împlinirea frumoasei vârste de 80 de ani si totodata la împlinirea a 40 de ani in fruntea acestei minunate comune.
Cu aceasta ocazie i-am urat sănătate si gânduri bune, împreună cu delegația de la Gura Râului si i-am dăruit “Cheia localității Gura Râului”, cu mândrie pentru colaborarea, inspirația si exemplul pozitiv pe care îl primesc de fiecare data de la acest minunat și înțelept om!
BONNE ANIVERSAIRE CHER AMI Jean-Paul Diringer!”, transmite Gheorghe Călin prin intermediul paginii sale de Facebook.
“Cheia localității Gura Râului” a ajuns în Franța

 

“Cheia localității Gura Râului” a ajuns în Franța

Comentariile sunt închise.