Cinci victime după impactul dintre două autoturisme la ieșire din Tălmaciu

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază pe DN 7, la ieșirea din Tălmaciu. Patru persoane au fost rănite după impactul dintre două autoturisme.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD pe DN 7,Talmaciu la un accident rutier produs între două autoturisme.S-au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate, neincarcerate care au fost transportate la spital.
Echipajele SMURD au transportat două persoane de sex feminin de cca 15 și 30 de ani și o persoană de sex masculin de aproximativ 43 de ani policontuzionați ca urmare a accidentului.

2 autoturisme sunt implicate intr-un accident rutier produs pe DN7, între Talmaciu și Boița.

In coliziune sunt implicate o mașina care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, condusa de un bărbat de 43 de ani, din Arges și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani din Hunedoara.

In fiecare mașina se mai aflau 2, respectiv un pasager (o femeie de 42 de ani și o minora de 16 ani, ambele din Arges și o femeie de 30 de ani din Hunedoara). Toate cele 5 persoane sunt rănite.

Politiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului și continua cercetările in vederea stabiliți cu exactitate a cauzelor și condițiilor in care s-a produs accidentul rutier.

Recomandam șoferilor atenție sporită in trafic și totodata, atenție la semnalele polițiștilor rutieri care dirijează circulația in zona accidentului. Momentan, traficul rutier se desfășoară pe o banda, alternativ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 7 pe sensul Sibiu către Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 252, la ieșirea din localitatea Tălmaciu către Boița, județul Sibiu, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, din care au rezultat patru persoane rănite.

Traficul este întrerupt pe sensul către Vâlcea, fiind dirijat pe celălalt sens. S-a format coloană de mașini pe câțiva km.

Comentariile sunt închise.