Clinica MAXIMPLANT DENT va acorda servicii stomatologice cetățeniilor comunei Boița

Clinica MAXIMPLANT DENT a încheiat un contract de colaborare cu reprezentanții Primăriei comunei Boița pentru un spațiu aflat în incinta dispensarului, care după efectuarea investițiilor, va putea acorda servicii stomatologice cetățeniilor.

„Dragi Boiceni,
Unul din obiectivele mele importante ca Primar este sa oferim servicii de calitate superioară cetățeniilor comunei noastre.
Ținând cont că în cadrul dispensarului din comuna noastă avem un spațiu cu destinația cabinet stomatologic și doamna doctor care avea contract cu Primăria pentru folosința acestui spațiu a solicitat rezilierea contractului, din motive personale, am demarat o procedură de atragere a unui nou medic stomatolog care să ofere servicii cetățeniilor comunei noastre și nu numai.
În urma selecției ofertelor depuse de mai mulți medici (care spre bucuria noastră au fost foarte multe) s-a încheiat un contract cu Clinica MAXIMPLANT DENT care, după efectuarea investițiilor în acest spațiu pus la dispoziție de Primărie, va acorda servicii stomatologice cetățeniilor.
Vreau să mulțumesc tuturor medicilor care au depus o ofertă de colaborare cu Primăria Comunei Boiţa și ii asigurăm că selecția ofertelor a fost făcută obiectiv ținând cont de planul de investiții în acest spațiu care să ducă la oferirea unor servicii de calitate superioară.
Sănătatea orală înseamnă mult mai mult decât un zâmbet frumos. Problemele dentare netratate pot avea urmări grave nu doar pentru cavitatea bucală, ci și pentru întregul organism.
Cu stimă și considerație,
Primar Comuna Boița
Nicolae Cocoș”, prin intermediul paginii sale de Facebook.
Clinica MAXIMPLANT DENT va acorda servicii stomatologice cetățeniilor comunei Boița

Comentariile sunt închise.