Compania Tursib se interesează de nevoile călătorilor studenți

În această perioadă studenţii fac cursuri mai mult online, iar mobilitatea tuturor este mult redusă faţă de perioada de dinainte de pandemie, dar totuşi, activitatea autobuzelor Tursib continuă. Astfel, reprezentanții firmei de transport în comun vor să afle câți studenți apelează la serviciile acestora, intervalul orar cel mai solicitat, dar și detalii despre anii de studii și facultatea unde învață. Detalii la următorul link https://tursib.ro/page/chestionar-studenti .

Ne propunem aşadar să demarăm o campanie în cadrul căreia să îi consultăm direct pe studenţi cu privire la serviciile de transport public, punându-le la dispoziţie pe site-ul nostru un chestionar în acest sens, pe care îi invităm să îl completeze.

Îi rugăm aşadar pe toţi studenţii care folosesc, dar şi pe cei care nu folosesc transportul public, să ne sprijine în demersul nostru şi să ne ofere, părerea proprie referitoare la transportul public din Sibiu, completând chestionarul de pe site.

Datele obţinute, ne vor ajuta pe viitor să ne îmbunătăţim activitatea şi să încercăm să oferim servicii cât mai bune.

Mulţumim anticipat tuturor celor care vor alege să completeze chestionarul şi le promitem că datele colectate vor fi utilizate ca un punct de pornire pentru analiza serviciilor de transport din punctul de vedere al studenţilor din Sibiu. (transmit reprezentanții Tursib)

 

Comentariile sunt închise.