Consilierii locali USR Sibiu, Ionuț Ghișe și Ioan Plesciuc, vă invită să discutați despre problemele de pe strada ta

Miercuri, 14 februarie, între orele 18:00 și 20:00, consilierii Ioan Plesciuc și Ionut Ghise te așteaptă la sediul USR Sibiu, situat pe strada Hipodromului, nr. 3A.

„Orașul are probleme, sunt multe lucruri de rezolvat în fiecare zi și este bine să poți cere ajutor. Vino la noi să te întâlnești cu oamenii care pot duce mai departe mesajul tău.

Consilierii locali USR Sibiu te invită să discutați împreună problemele de pe strada ta, din cartierul și orașul tău, în cadrul audiențelor organizate cu sibienii.

Aici ne poți spune, într-o discuție față în față, problemele, observațiile sau propunerile pe care le ai în legătură cu situațiile care pot fi îmbunătățite, reparate, schimbate, fie că se referă doar la strada pe care locuiești sau la întregul oraș.

Noi ne dorim să aflăm pe calea cea mai directă ce cred locuitorii Sibiului despre orașul și cartierul lor, să transmitem mai departe – în Primărie și în Consiliul Local – problemele pe care ni le anunță oamenii și să punem în aplicare propunerile de îmbunătățire ale voastre.

USR Sibiu te ascultă!”, transmit reprezentanții USR Sibiu.

Comentariile sunt închise.