Constantin Șovăială: Am putere, am dorință și am susținerea sibienilor să fiu Președintele Consiliului Județean Sibiu

Deputatul Forța Dreptei Sibiu, Constantin Șovăială, își propune să preia conducerea Consiliului Județean Sibiu începând cu toamna acestui an, având deja o experiență semnificativă în această instituție. El a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ în perioada ianuarie 2009 – iunie 2012 și ianuarie 2015 – martie 2016. În plus, între martie 2016 și iunie 2016, a deținut funcția de vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu, iar din iunie 2016 până în decembrie 2020 a fost consilier al actualului președinte al CJ-ului, Daniela Cîmpean.
„Am putere, am dorință și am susținerea sibienilor să fiu Președintele Consiliului Județean Sibiu. Le mulțumesc colegilor din Forța Dreptei Sibiu pentru încredere. La Consiliul Județean Sibiu avem nevoie de o schimbare în bine. De două mandate ni se flutură cea mai grosolană minciună – proiectul Noului Spital Județean. Asta, în timp ce sibienii au plătit milioane de lei pentru studii de fezabilitate și altă maculatură. Realitatea este că pe acel teren, în loc să fie construit spitalul din bani europeni, cresc bălării, iar acesta va fi oricum luat de la Consiliul Județean Sibiu. Oamenii bolnavi au fost păcăliți și furați pe față de PSD și PNL. Am încredere că Ciprian Faraon va fi noul primar al Sibiului și împreună vom aduce orașul și județul pe calea DREAPTĂ! Fără PSD și PNL!”, a scris Constantin Șovăială pe pagina sa de Facebook.
Deputatul Forța Dreptei Sibiu, Constantin Șovăială, își propune să preia conducerea Consiliului Județean Sibiu începând cu toamna acestui an, având deja o experiență semnificativă în această instituție. El a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ în perioada ianuarie 2009 - iunie 2012 și ianuarie 2015 - martie 2016. În plus, între martie 2016 și iunie 2016, a deținut funcția de vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu, iar din iunie 2016 până în decembrie 2020 a fost consilier al actualului președinte al CJ-ului, Daniela Cîmpean.Deputatul Forța Dreptei Sibiu, Constantin Șovăială, își propune să preia conducerea Consiliului Județean Sibiu începând cu toamna acestui an, având deja o experiență semnificativă în această instituție. El a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ în perioada ianuarie 2009 - iunie 2012 și ianuarie 2015 - martie 2016. În plus, între martie 2016 și iunie 2016, a deținut funcția de vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu, iar din iunie 2016 până în decembrie 2020 a fost consilier al actualului președinte al CJ-ului, Daniela Cîmpean.

Comentariile sunt închise.