Cosmin Balcu, candidatul PRO România: În Senat, voi fi vocea sibienilor

Advertorial

Laurențiu Cosmin Balcu ocupă poziția 1 pe lista Partidului PRO România pentru Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dragi prieteni,

În Senat, voi fi vocea oamenilor, a dumneavoastră, a sibienilor. Cu susţinerea dumneavoastră, voi continua în Parlament toate proiectele benefice pentru cetăţeni, în domeniile: sănătate, educaţie, situaţii de urgenţă şi protecţie civilă, mediu şi infrastructură. Aşa cum, ca inspector şef al ISU SIBIU, am făcut parte din echipa de salvatori ai oamenilor şi bunurilor acestora, acţionând în sprijinul comunităţii, aşa mă voi bate în continuare pentru ca Sibiul să aibă o dezvoltare accentuată, să ajungă din nou MARE, cu spitale şi şcoli la nivel european, cu autostrăzi care să ne interconecteze cu toate punctele importante, să avem soluţii pentru trafic şi pentru mediul înconjurător.

Am intrat în campania electorală pentru Parlamentul ROMÂNIEI, unde deschid lista, la Senat. Avem posibilitatea să facem o alegere, eu şi dumneavoastră, pentru următorii patru ani. Exprimaţi-vă acest drept constituţional şi decideţi cum consideraţi că este mai bine.

Vrem un Parlament care să lucreze pentru români, pentru oameni?… Sau un Parlament care să-i lase pe batrâni fără drepturi, după o viaţă trudită, iar pe copii mai saraci, mai singuri şi cu alocaţii promise şi diminuate?

În nicio ţară Parlamentul nu este compus dintr-un singur partid, o singura doctrină, care să formeze o anarhie… de aceea va rog sa votaţi pentru echilibru şi pentru o guvernare în interesul cetăţenilor, formata din mai multe partide politice. PRO ROMÂNIA este alegerea TA, noi putem ţine echilibrul şi o stabilitate economică pe timp de criză.

Vrem corupţie şi totalitarism???
Vrem o justitie supusă unui partid???

Noi, PRO ROMÂNIA, vrem să ne pastrăm copiii ACASĂ, în ţară şi să dezvoltăm firmele româneşti, vrem să le oferim locuri de muncă, având posibilitatea să se bucure de FAMILIE şi să îşi îngrijească parinţii de ACASĂ, din România!!!

Fii PROROMÂNIA!

Timp de 12 ani, Laurenţiu Cosmin Balcu a condus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu. Acţiunile coordonate în teren alături de salvatori au inclus incendii, inundaţii sau accidente. Unele acţiuni au fost extrem de dificile şi doar datorită unei coordonări eficiente, vieţile oamenilor şi bunurile au fost salvate.

“Au fost uneori acţiuni de zile și nopți întregi, acţiuni grele care au necesitat prezenţa mea în teren alături de colegi pentru a coordona salvarea. Acum am ajuns în postura de candidat la administrarea judeţului Sibiu. Sunt sigur că experienţa acumulată în teren în tot judeţul Sibiu o pot oferi pentru binele cetăţenilor. Sunt omul faptelor, mai puţin al vorbelor.”, a declarat Laurențiu Cosmin Balcu.

Acum doi ani, comunele Cristian, Gura Râului, Orlat erau inundate. „Mi-am luat echipamentul şi cizmele şi am fost alături de oameni acolo, la faţa locului. În timp ce alţii treceau doar în vizită, noi munceam să salvăm bunuri şi vieţi”, îşi aminteşte Balcu.

 

A primit sute de mulţumiri trimise de oamenii din judeţ în decursul anilor. Oameni, care fără o intervenţie promptă, acum aveau altă soartă. Oameni, care acum şi-au adus aminte de „salvatorul” Laurenţiu Cosmin Balcu şi cred că el este soluţia pentru ca judeţul Sibiu să fie reprezentat în Senatul României. Acesta candidează din partea Paridului PRO România Sibiu.

 

Dragi prieteni,

M-am alăturat proiectului politic PRO ROMÂNIA, atât în urma deciziei personale, ca militar de carieră și oștean al țării, cât și în urma susținerii domnului președinte Victor PONTA, dar și datorită proiectului de fuziune ALDE-PRO ROMÂNIA.

Având o viziune de centru stânga, PRO ROMÂNIA este un partid care vizează, printre altele, atât incluziunea socială, cât și liberalismul economic, îmbinând cu succes măsurile sociale cu cele liberale.

PRO ROMÂNIA, alături de liderul său, Victor PONTA, va reuși să devină singura alternativă viabilă pentru o ROMÂNIE suverană, democrată, și nu în ultimul rând, europeană.

Asadar, voi deschide lista PRO ROMÂNIA pentru Senatul României, în județul Sibiu.

Este o misiune grea, dar este o misiune frumoasă și onorantă.

Fac politică din pasiune pentru oameni.

Prioritățile mele sunt simple:
⁃ Sănătatea, veniturile și prosperitatea oamenilor;
⁃ Locuri de muncă, salarii, pensii, alocații și programe pentru copii;
⁃ Sprijin și revitalizarea economiei și firmelor românești;
⁃ Soluții pentru gestionarea pandemiei cu SARS COV2.

Absolut tot ce vom întreprinde, va fi făcut cu decență, bună credință, modestie, fermitate, onoare și credință in Dumnezeu!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere și de incurajare!

 

”Comandat de Partidul Pro România Organizația Județeană  Sibiu pentru candidatul Laurențiu Cosmin Balcu, Publicat de Sibiul in Imagini SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200008”

Comentariile sunt închise.