Stiri Si Informatii

Crimă înfiorătoare în Șura Mare: Tatăl, decapitat de fiică

2.038

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00 o tânără din localitatea Șura Mare și-a decapitat tatăl în timp ce dormea. Fata a așteptat ca acesta împreună cu mama și surorile ei să adoarmă, după care i-a aplicat 11 înjunghieturi.

Tânăra a filmat întreaga scenă pe care i-a trimis-o ulterior fratelui său, aflat în Germania. Aceasta a fost preluată de poliție, aflându-se sub infleunța drogurilor. În momentul arestării a declarat că, ar fi fost o răzbunare, tatăl abuzând-o sexual în urmă cu ceva timp.

„La data de 13 iulie, în jurul orei 01:30, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Șura Mare, a sesizat Dispeceratul IPJ Sibiu în legătură cu faptul că tatăl său este decedat în locuința.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, decedat, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul întregului corp, îndeosebi în zona gâtului.
Întrucât în cauza există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima infracțunii de omor, la locul faptei a fost chemat și procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângp Tribunalul Sibiu.
Cercetările au fost preluate de către procurorul de caz, urmând a se stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecința față de persoana vinovatp de săvârșirea faptei.”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Comentariile sunt închise.