Cristian Roman nu va mai fi secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Cristian Roman a anunțat aseară prin intermediul contului său de Facebook că a fost demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, funcție pe care ocupat-o în ultimele 15 luni.

„Funcțiile trec, FAPTELE BUNE RĂMÂN! Am avut parte de 15 luni cu multe provocări, dar și cu satisfacții pe măsură; o experiență de neuitat, cu bune și cu …o demitere Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și tuturor celor cu care am colaborat în această perioadă. Rămânem aproape. Cu Demnitate. Și cu Dumnezeu înainte! PENTRU ROMÂNIA! ÎNTOTDEAUNA!”, este mesajul transmis de Cristian Roman internauților.

Cristian Roman a fost numit secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în martie 2021, iar decizia demiterii a fost publicată miercuri, 11 mai, în Monitorul Oficial. „La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Vasile Cristian Roman se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”, potrivit deciziei semnate de premierul Nicolae Ciucă.

Comentariile sunt închise.