Cu sau fără mască, „Winter 1000 Portraits is coming”

Rareș Helici continuă și în acest an proiectul 1000 Portraits, ajuns la ediția cu numărul IV. Din 1 noiembrie până-n ajunul Sfântului Andrei puteți fi una dintre modelele surprinse în fotografiile lui Helici, iar noutatea acestui sezon este renumita mască. Este recomandat să respectați intervalul orar 12:00-16:00 pentru a fi evitate aglomerațiile și a putea fi respectate măsurile impuse de către autorități.

„Winter 1000 Portraits is coming… și începutul sezonului IV. 29 de episoade, în fiecare zi din 1 noiembrie până-n ajunul Sf. Andrei. 2020 – anul măștilor, oricare ar fi ele. Noiembrie – luna docudramei cu personaj la purtător. #omie – același proiect, ediție continuată. Mi-e dor să ne privim în ochi, din nou. Insistent, matur, șmecherește, mai în glumă sau mai în serios. Dar de fiecare dată onest. Cu sau fără mască, dar în siguranță. Pe om îl recunoști după ochi, așa zice o vorbă din bătrâni. Iar voi știți deja că asta-i #omie. N-aveți nevoie de telecomandă, că e față-n față și cu frecvență, nici de efecte speciale, că ne place brut, ca vinul spumant. Ne vedem în același loc care ne-a inspirat vreme bună, doar că de anul acesta reașezat, de la SIBIO la NO’ HAI, pe post de galerie și spațiu de creație. La parteneriate de cursă lungă, printcenter.ro rămâne-n pole position și ne pregătește încă o surpriză pentru toți #omie. CBO Films o să ne țină de cald cu live on camera. Ar fi fain să veniți de pe la 12 până pe la 16 zilnic, cu socoteala ardelenească distribuită echi-distant, ca să evităm aglomerații dorite dar nerecomandate de meteorologi! NO’ HAI să vă văd.”, transmite Rareș Helici.

Rareș Helici este cunsocut sibienilor dar și românilor prin proiectul Crispus- the art of fire. Împreună cu sora lui, Loredana, au pus bazele acestui proiect în 2003. Cei care fac parte din proiect sunt de vârste diferite, sexe diferite, au ocupații diferite, deci niciunul nu e la fel cu celălat.

Comentariile sunt închise.